1174195.jpg

Tälläisen kakun tein ihan arkipäivän piristykseksi. Pursotukset tein tavallisella kermavaahdolla, joten tuli tuollainen. Ei levittynyt kunnolla eikä pysy sivuilla kauniin näköisenä :( Maku oli kuitenkin hyvä, joten miksi valittaa enempää.. Reunoilla Marianne-murskaa.Kermavaahto on värjätty sinisellä elintarvikevärillä mintunsävyiseksi, mutta valaistus on huono, joten ei erotu kuvasta.

Pohja:

 100g margariinia

 1dl maitoa

 2 munaa

 1,5dl sokeria

 2dl veh. jauhoja

 1tl leiv. jauhetta

 2rkl kaak. jauhetta

 1tl van. sokeria

 1rkl per. jauhoja           

1.Sulata margariini ja lisää maito joukkoon.                                 2.Vatkaa muna ja sokeri.                                                                  3.Sekoita kuivat aineet ja lisää vaahtoon vuorotellen maito-margariini seoksen kanssa.                                                                       4.Paista 175 asteessa n. 40 minuuttia.

Alimmassa kerroksessa on Pätkis-moussea eli 1 pussi Pätkiksiä, 200g maustamatonta tuorejuustoa ja 2,5dl Flora-vispiä. Pätkikset sulatetaan vesihauteessa massaksi. Tuorejuusto sekoitetaan joukkoon. Seoksen jäähdyttyä vaahdotettu Flora-vispi lisätään mukaan ja sekoitetaan.  Toisessa kerroksessa on Flora-vispiä ja vadelmia. 

Pääsen taas huomenna kakun tekoon, koska pitäisi saada jotain viemistä sukulaisille :D