Lisää raparperipuskan karsintaa ;)

1940872.jpg

Raparperipiirakka<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

2 munaa

1 dl sokeria

100 g margariinia

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Pinnalle:

n. 3 dl raparperipaloja

1 muna

kermaviilipurkki

2 rkl sokeria

 

  1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele piirasvuoka.

  2. Vaahdota munat ja sokeri.

  3. Sulata rasva. Lisää kädenlämpöisenä taikinaan.

  4. Sekoita jauhot ja lisää taikinaan.

  5. Levitä taikina piirasvuokaan.

  6. Ripottele raparperin palaset pinnalle. Sekoita muna, kermaviili ja sokeri yhteen ja kaada raparperinpalasten päälle.

  7. Paista noin 20 minuuttia.

 

Raparperin hiukan kirpakka maku sopi  pohjaan, joka oli ilmava ja muhkea, ja päälle tuleva kermaviiliseos rauhoitti makua mukavasti.