Lisää raparperipuskan karsintaa ;)
Raparperipiirakka<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
2 munaa
1 dl sokeria
100 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Pinnalle:
n. 3 dl raparperipaloja
1 muna
kermaviilipurkki
2 rkl sokeria
- Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele piirasvuoka.
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Sulata rasva. Lisää kädenlämpöisenä taikinaan.
- Sekoita jauhot ja lisää taikinaan.
- Levitä taikina piirasvuokaan.
- Ripottele raparperin palaset pinnalle. Sekoita muna, kermaviili ja sokeri yhteen ja kaada raparperinpalasten päälle.
- Paista noin 20 minuuttia.
Raparperin hiukan kirpakka maku sopi pohjaan, joka oli ilmava ja muhkea, ja päälle tuleva kermaviiliseos rauhoitti makua mukavasti.
Kommentit